Despre Noi

despre mutari.ro

Mutari.ro – cine suntem?

Cu o experienta de peste 20 de ani in care si-a spus cuvantul cu brio in randurile clientilor din ce in ce mai multi, multumiti fiind de promptitudinea serviciilor oferite, firma noastra de mutari din Bucuresti  si-a largit semnificativ activitatea si in reteaua logistica pe care o detinem.

Firma noastra fiind printre primele firme cu profil de mutari mobila din Bucuresti si din Romania, asadar am reusit sa strangem o baza solida de clienti care revin cu drag si ne recomanda cu incredere tuturor ce au nevoie de servicii de mutari mobila, relocari in Bucuresti, transport mobila in toata Europa. s.a.m.d.

In anul 1996 cand am pornit aceasta afacere  mutarile, transportul nu era asa de cautat dar dupa fiecare an, am strans clienti prin seriozitate, profesionalism si incredere, am continuat si continuam si astazi, dar  in anul 2007 cand piata imobiliara era efervescenta, achizitiile de bunuri erau si ele la un nivel inalt, asadar erau multe bunuri de mutat dintr-un imobil in altul, atunci au aparut foarte multe firme de mutari, oamenii au inceput sa caute pe internet (In google) tot mai des firme pentru ai ajuta cu mutatul.

Atunci am apasat mult pe calitate si pe experienta acumulata anilor din spate pentru a strange clienti in continuare, de calitate s-au legat toate, de la raportul calitate/pret pana la rapiditate, siguranta, resurse si consultanta.

Mutari.ro ofera servicii de mutari mobila si transport in Bucuresti, national si International avand sedii in toata Romania si parteneri in toata Europa.

Daca v-ati hotarat sa va mutati si aveti nevoie de ajutor pentru a transporta mobila/alte lucruri din apartament/casa sau sediul firmei, atunci, Mutari.ro o firma de transport mobila si mutari speciale cu sediul in Romania, avand peste 7 ani experienta in logistica si transport, este exact ceea ce cautati.

Cautati o firma de mutari ? Cereti o cotatie gratuita!

Contactati-ne!