Mutari sedii firme

Stim ca orice mutare este un proces dificil si stresant ce poate intrerupe activitatea normala a unei companii, de aceea scopul nostru este sa realizam cat mai sigur si rapid mutarea pentru ca angajatii dumneavoastra sa-si poata relua programul obisnuit de lucru in cel mai scurt timp posibil.

Servicii Complete de Mutari si Relocari sedii/Firme

Oferim servicii complete de mutari si relocari firme in Bucuresti si nu numai, garantand urmatoarele:

  • Estimare si consultanta gratuita

  • O mutare eficienta si bine organizata

  • Personalizarea serviciului de mutare conform cerintelor dumneavoastra

  • Personal responsabil si profesionist

  • Materiale de impachetat de ce mai buna calitate

  • Asigurare pe intreg procesul mutarii

  • Dezasamblarea si reasamblarea mobilerului

Dispunem de autoutilitare si echipamente speciale pentru manipularea si transportul mobilierului si bunurilor dvs. Servicii de ambalare si manipulare se realizeaza folosind echipamente proprii si echipe formate din oameni profesionisti.

Gratie experientei in mutari birouri sau sedii, planificam in detaliu, organizam si finalizam in timp util si in cele mai bune conditii intreg procesul de mutare, pentru parteneriate avantajoase si de durata.

mutari sedii firme bucuresti
mutari mobila birouri bucuresti

Mutari de mari dimensiuni

Mutari.ro face fata fiecarei provocari, chiar si in mutari de mari dimensiuni pentru firme, clinici, echipamente medicale, mutari casnice sau industriale. Gratie experientei acumulate de-a lungul activitatii, echipa noastra dispune de calificarea si instruirea in domeniul mutarilor.

In functie de complexitatea operatiunii, punem la dispozitia clientilor elemente de ridicare, precum cabluri, chingi, chei de tachelaj dar si utilaje necesare acestor operatiuni: macarale, cricuri hidraulice, stivuitoare s.a.m.d.

Etapele mutarii unei firme

Cautati o firma de mutari ? Cereti o cotatie gratuita!

Contactati-ne!

Pret Corect Bazat pe Cerintele si Nevoile Dvs.

Pentru oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

In urma estimarii efectuate de reprezentantii nostri, va vom oferi un pret corect, bazat pe cerintele si nevoile dvs, in functie de tot ceea ce presupune procesul de mutare al firmei dvs.

Pentru mutari firme sau companii multinationale, apelati cu incredere la Mutari.ro!

Pe langa mutari birouri, compania noastra se ocupa atat de relocari birouri, transport birouri cat si de mutari corporate.

Serviciile oferite de noi in domeniul mutarilor de birouri cuprind atat relocari de birouri pentru firme si companii, cat si relocari de birouri de la o locuinta la alta sau mutari de birouri pentru copii. Aceste servicii de mutari firme pot fi realizate in Bucuresti, la nivelul intregii tari sau international.

Firma noastra este specializata in tehnici de impachetare si despachetare de documente si arhiva, dezasamblare, asamblare mobilier de birou si manipulare de echipamente grele si IT. Astfel, ca dispunem de toate instrumentele si mijloacele necesare pentru tot felul de mutari de birouri inclusiv pentru mutarea birourilor din lemn masiv.