Deși li se spune „mobilă”, piesele de mobilier sunt mai puțin mobile, pentru că sunt mult prea grele, mult prea voluminoase și mult prea… multe! Spatele tău are multe de îndurat dacă îl pui la treabă într-un asemenea hal, dacă „îți rupi cârca” pentru a te muta într-o altă locuință sau ca să schimbi sediul firmei tale.

Fii mai blând cu spinarea ta: apelează la o firmă profesionistă de mutări de mobilă! Transport de mobilă? Fără dureri de cap, fără dureri de spate! Specialiștii prevăd că ridicarea unui șifonier din lemn masiv este posibilă folosind două mâini, probabil un picior de sprijin în tocul ușii și întotdeauna spatele din dotare, cel odihnit foarte bine în avans pe scaunul de la birou (sau nu?).

Lăsând gluma la o parte, este lesne de înțeles că unele lucruri în viață pot fi rezolvate mult mai ușor… externalizând servicii, punând pe altcineva să facă în locul tău respectivul lucru. Un astfel de lucru este mutarea de mobilier.

Dacă apelezi la o firmă de mutări mobilă din București și nu numai, te vei trezi poate în două ore (!) cu un reprezentant la ușă care să „ia pulsul’ și să calculeze, din punct de vedere logistic și al costurilor, ce implică cerința ta.

La scurt timp după aceea, o armată de băieți la care armele se numesc folie stretch, bubblewrap, carton ondulat și pături de bumbac vor duce un război scurt cu nenorocita de mobilă și vor lăsa în urma lor distrugeri. În caz contrar, dacă dintr-un sentiment de superioritate față de legile fizicii te încumeți tu la o treabă care, în mod vizibil și obiectiv, te depășește, vitejia ta de moment se va transforma într-o durere de spate de lungă durată! Cine face mutări mobilă de peste 10 ani?

Cu siguranță nu ești tu acela, deși probabil că tot de peste 10 ani îți ajuți familia și prietenii atunci când se mută. Un răspuns relevant stă chiar în link-ul din subtitlu: Mutari.ro. Nivelul de profesionalism este egal cu nivelul la care se află apartamentul din care vrei să te muți dacă stai la ultimul etaj, sau nivelul unui sediu de firmă care beneficiază de o panoramă grozavă! Iată o recomandare cu care cei de la Mutari.ro sunt obișnuiți.

Sunt obișnuiți să fie recomandați – asta este principala lor sursă de clienți. Cu alte cuvinte, cei care și-au mutat mobila cu ajutorul lor au dat SHARE într-un mesaj privat, într-un apel telefonic sau la o discuție amicală în oraș acestei idei: nu îți rupe spatele și nici nu mă chinui pe mine, mai bine sună-i pe ei! Cine mută mobilă de peste 20 de ani trebuie să aibă probleme serioase cu spatele, nu-i așa? Nu și dacă au pus la punct totul la nivel de infrastructură, metodologii de lucru, resurse umane și organizare, lucruri specifice firmelor care se iau în serios și care nu au chef să spargă, să zgârie, să trântească, (…să piardă…) să își bată joc de bunurile tale. Mută patul, suspendatul, șifonierul și biroul, raftul, totul Sunt momente în viață în care te muți cu serviciul, cu soțul/soția, de la soacră… Momente în care ai o firmă mică și mai angajezi oameni și mai adaugi birouri plus o bucătărie mai mare, o cameră de relaxare sau o sală de meeting. Momente în care ai alte planuri cu mobila existentă și vrei s-o înlocuiești cu ceva în variantă minimalistă, ca să ștergi praful mai ușor, sau ultramodernă, ca să simți din plin beneficiile vieții de azi. Stai în București? Îți sunt toate la îndemână, inclusiv serviciile Mutari.ro.

Stai în provincie? Nu ești cu nimic mai prejos, iar mobila ta este la fel de importantă! Te stabilești în străinătate? Mutari.ro te va ajuta să îți duci și mobila către un trai mai bun. Îți merge atât de bine încât deschizi un birou în străinătate?

Fă o investiție bună și contractează o firmă să îți mute mobilierul necesar acolo! Sau cumpără mobilier din străinătate pentru un sediu de firmă jos pălăria, cu care să impresionezi, cei de la Mutari.ro ți-o vor aduce oriunde în țară! Tu știi mai bine ce vrei să faci.

Mută totul repede și simplu. Ține cont să ai grijă de tine. Și de spatele tău, desigur.