Mutari Mobila Bucuresti

Mutari mobila in Bucuresti si in tara cu Mutari.ro

Serviciile de mutari mobila din locuinta sau dintrun sediu este o operatiune delicata care necesita grija si rabdare din partea ta a familiei  sau angajatilor tai.

Mutari mobila cu firma noastra reprezinta temelia serviciilor complete si garantia seriozitatii cu care am obisnuit toti clientii cu care am colaborat in trecut. Am pornit pregatiti cu  20 ani in urma, dar acum am devenit printre fruntasii transportatorilor si executantilor de mutare mobilier.

Oferim servicii complete de mutari:

Servicii mutari Mobila in Bucuresti | National | International

Indeplinim orice sarcina, oriunde, oricand, indiferent de complexitatea lucrarilor.

De ce Mutari.ro?

Acum, in premiera pentru toata Europa, noi te ajutam sa te muti, cat mai usor si fara stres.

A trecut vremea in care te mutai cu prietenii, neamurile sau cu vecinii … acum toata lumea este ocupata, incat simti ca nu poti deranja pe nimeni care sa te ajute la mutat. Pentru ca, poate nici tu nu ai avea timp sa iti ajuti prietenii sa se mute … mai ales dupa o zi grea de servici.

De aceea, din dorinta de a-ti veni in ajutor, Mutari.ro a infiintat primul serviciu profesionist de mutari  mobila din Romania.

In primul rand iti asiguram mijlocul de transport cu autoutiliatare exact pentru mutatul mobilei, cu volum de 16 mc, 24mc, 30mc, 45mc, 100mc  si soferi la dispozitie in permanenta. Acestea sunt prevazute special pentru transportul de mobila si alte marfuri usoare sau grele (sarcina minima 1.200 kg iar maxima de 20T. Pentru un acces foarte usor in spatiul de incarcare avem si autoutiliatare care sunt prevazute cu lift special pentru ridicat.

firma mutari mobila Bucuresti

In plus, iti vom pune la dispozitie un adevarat pachet de servicii, menit sa te ajute cat mai mult in timpul mutarii.

Pentru o mutare comoda si usoara ti-am pregatit si o gama foarte variata de accesorii si ambalaje (cutii de carton de diferite marimi, folii de protectie cu bule de aer, saci, cutii din carton sau din plastic pentru ambalat etc).

In concluzie, Mutari.ro  este solutia perfecta pentru o mutare de mobila, pentru transport de mobila sau de alte marfuri usoare, atat pentru firme cat si pentru persoane fizice, clientul nostru avand doar o singura sarcina: sa ne spuna data si ora la care vom incepe mutare,  De restul ne ocupam Noi!

Factori principali pentru stabilirea ofertei de Mutari Mobila

  • Volumul mobilierului si al efectelor personale sau al ducumentelor;

  • Existenta sau absenta liftului;

  • Distanta dintre locatii;

  • Complexitatea mobilierului;

  • Necesarul de materiale de protectie;

Stabileste acum o intalnire cu expertul nostru in logistica si alege firma noastra profesionista de mutari. Dumneavoastra veti beneficia de transparenta totala, siguranta si calitate.

La locatie, acesta va evalua in prezenta dumneavoastra inventarul odata cu toti ceilalti factori mentionati mai sus. Dupa stabilirea pretului lucrarii de mutari mobila se poate intocmi pe loc un contract scris sau verbal in care se prevad termenii efectuarii lucrarii respective.

Daca doriti sa scapati de griji si de stresul pe care il implica o mutare, cea mai buna solutie si eficienta este sa apelati la serviciile firmei noastre, Mutari.ro.  Datorita experientei acumulata in timp personalul nostru se poate ocupa de servicii de impachetare cu grija in materiale profesionale a mobilierului, veselei, orice tip de textile, documentelor si a tuturor efectelor personale.

Odata ajunsi la destinatie mobila este despachetata, montata si asezata pe pozitie asa cum doriti dumneavoastra. Scapa de batai de cap si apeleaza la serviciile noastre de mutari si in cel mai scurt timp te poti bucura de noua locuinta.

Mutarea, nu este un exercitiu des intalnit de Dvs, de aceea manipularea mobilei in Bucuresti se lasa in seama personalului calificat incepand cu soferul, urmat de cei care muta, cara, observa si nu in cele din urma aceia care asigura bunurile ce urmeaza a fii transportate.

Cautati o firma de mutari ? Cereti o cotatie gratuita!

Contactati-ne!