Transport Mobila & Marfa

Succesul în transportul de mobilă şi marfă, în Bucureşti, naţional şi internaţional, depinde foarte mult de principiile la care aderă respectiva companie şi de păstrarea acestora în timp. Într-o piaţă fragmentată atât de mult, Mutari.ro a sprintat şi a ajuns în topul firmelor care activează în domeniu.

Mutari.ro ofera servicii de mutari mobila, transport mobila si marfa in Bucuresti, Romania, Uniunea Europeana si in afara ei pe cale rutiera, maritima sau aeriana. Practic, indiferent de unde va aflati si de locatia catre care va indreptati, compania noastra vine in ajutorul dumneavoastra pentru a face din mutarea dumneavoastra o placere si nu un stres in plus.

De ce Mutari.ro? – Firma de Transport Mobila Bucuresti

Transport Mobila, Mutari Mobila –   Mutam orice fel de mobila, cu dezasamblare si asamblare la noua locatie daca este nevoie, garantam cele mai bune preturi de pe piata, echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in mutari iar camioanele noastre sunt curate si echipate corespunzator. Tocmai, de aceea, compania noastra se mandreste nu doar cu calitatea produselor si serviciilor oferite, dar, si, cu profesionalismul de care personalul nostru da dovada.

Oferim de asemenea o prima de asigurare facultativa (pana la 100.000 EURO/eveniment) daca bunurile dumneavoastra au fost impachetate de specialistii nostri. Astfel, aveti garantia ca bunurile dumneavoastra ajung in siguranta la destinatia dorita.

transport marfa bucuresti

Calitatea serviciilor noastre de transport mobila – Marfa si mutari mobila se evidentieaza prin logistica oferita:

  • camioane cu capacitate diferita de tonaj,

  • camioane cu perne de aer,

  • camioane cu lift,

  • camioane carosate,

  • camioane cu temperatura controlata pentru transportul obiectelor de arta,

  • autoutilitare cu platforma pentru incarcarea si transportul autoturismelor.

De altfel, un alt element ce defineste calitatea serviciilor oferite de compania noastra este reprezentat de produsele folosite pentru ambalare, dar si de catre personalul calificat ce lucreaza in cadrul companiei noastre.

Prin urmare, Mutari.ro vine in ajutorul dumneavoastra, a clientilor nostri, nu doar prin oferte ce sunt adaptate nevoilor fiecaruia, dar, mai ales, prin adaugarea la acestora a unor servicii de calitate executate de o echipa de profesionisti.

Pret pentru Transport Mobila Bucuresti

Preturile practicate se vor afla fie contactandu-ne la telefon, fie pe mail; costul acestor servicii de transport mobila marfa fiind cu caracter relativ, dar incercam in sectiunea PRET sa oferim exemple concrete. Pentru orice serviciu solicitat, garantam preturi reale, corecte si pariem ca atunci cand veti compara ofertele, ei nu vor fi mai buni ca noi.

La Mutari.ro  beneficiezi de estimare gratuita la locatia (daca aceasta este din Bucuresti), in care expertul nostru in logistica se va deplasa la adresa de plecare pentru a intocmi un deviz cat mai exact si un pret cat mai corect. Pentru inventare mai mici se poate utiliza formularul de cerere de oferta.

Apelati la o firma recunoscuta pentru siguranta bunurilor dvs!

Cautati o firma de mutari ? Cereti o cotatie gratuita!

Contactati-ne!