Demontare & Remontare Mobila

Echipa noastra de mesteri priceputi avand o experienta de circa 9 ani in domeniul asamblariii si demontarii mobilierului  va vine in ajutor si de data aceasta in situatiile des intalnite cand va achizitionati o mobila si intampinati probleme in asamblarea acesteia.

Experienta anilor anteriori in operatiunile de montaj mobila ne ofera certitudinea ca noi reprezentam solutia ideala pentru dvs !

Fie ca vorbim de asamblare mobila, demontare/montare mobila, decupare blat, prindere in perete , reparatii mobila, sau orice alte operatiuni de montaj mobila luam in calcul toate modele de la principalii producatori de mobila in realizarea unui montaj perfect!

In acest caz vorbim  de tot ceea ce inseamna montaj mobila de bucatarie, montare living, montaj dormitor, instalare incorporabile, reparatii mobila de la producatori precum: Ikea, Dedeman, Praktiker, Jysk, Casa Rusu plus multi altii!

Servicii complete de mutare mobilier, fara griji!

Demontare mobilier, impachetare, transport si remontare la noua locatie!

Montare mobila bucatarie

Executam urmatoarele operatiuni de montaj mobila: asamblarea fiecarui corp din colet, prinderea acestora intre ele, reglarea picioarelor, prinderea blatului de corpurile inferioare ale mobilei, prinderea corpurilor superioare in perete si terminand cu decuparea blatului pt masca de chiuveta si instalarea incorporabilelor, ca intr-un final sa ne ocupam de tot ce inseamna finisaje (reglarea tuturor usilor si a sertarelor).

montare mobila bucatarie
montare mobila living

Montaj mobila living

Asamblam orice mobilier de living (biblioteci de diferite dimensiuni si de la diferiti producatori, comode TV, canapele simple sau extensibile, diferite tipuri de mese si scaune, prindem polite intre corpuri, montam soldati de biblioteca, montam birouri cu sau fara sertare cand vine vorba de camera de lucru, rollboxu-uri etc).

Montare camera copil

Suntem atenti la cele mai mici detalii atunci cand vine vorba de asamblarea camerei copilului! Asamblam paturi si patuturi pentru copii de diferite varste, birouri cu sau fara sertare ca acestia sa isi poata rezolva temele pentru acasa, dulapuri, noptiere plus multe altele necesare unui copil in camera acestuia.

montare mobila camera copil
montare mobila dormitor

Asamblare mobila dormitor

Montam cu foarte multa atentie orice dulap fie ca este cu usi fixe sau mobile sau ca este cu doua sau mai multe usi. De asemenea asamblam orice model de pat, simplu sau matrimonial, cu sau fara sertare. Asamblam noptierele aferente patului plus comoda tv. Odata asamblata mobila de dormitor, aceasta va fi pozitionata conform preferintei clientului.

Cautati o firma de mutari ? Cereti o cotatie gratuita!

Contactati-ne!