Depozitare Mobila Bucuresti

Mutari .ro ofera spatii depozitare de diverse dimensiuni, posibilitati de inchiriat boxe depozitare, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, de dimensiuni mai mari sau mai mici, in functie de necesitati si perioada de timp.

Depozitare mobila in Bucuresti

Spatii de depozitare in Bucuresti, de toate dimensiunile, la preturi atractive

Inchiriere spatii de depozitare

Pentru persoane fizice, oferim posibilitatea de inchiriere boxa depozitare, spatii depozitare mobilier, in conditiile in care se efectueaza o renovare apartament, o mutare dintr-o locatie intr-alta, acestea fiin cazuri de depozitare pe perioade mai scurte; oferim insa si solutii avantajoase de depozitare pentru perioade mai mari de timp, pentru pastrarea in bune conditii a unor bunuri momentan nefolosite, dar de care se preconizeaza ca va mai fi nevoie in viitor. Consideram aceasta o facilitate foarte importanta, mai ales pentru cei care locuiesc la apartament, unde spatiul disponibil este mereu insuficient, iar nevoie de spatiu liber este permanenta.

Pe de alta parte, ne adresam si firmelor, fie pentru depozitare mobila de birou, fie pentru inchirierea de diverse alte spatii depozitare in varii scopuri. Exista momente in evolutia unei firme, in care este nevoie ca bunuri ale acesteia sa fie depozitate temporar: renovare spatiu, mutare intr-un alt sediu, depozitare documente care nu mai sunt necesare, dar care trebuie pastrate, etc.

spatii depozitare bucuresti

Cautati o firma de mutari ? Cereti o cotatie gratuita!

Contactati Mutari.ro pentru a obtine o oferta de pret pliata pe nevoile de depozitare pe care le aveti.

Contactati-ne!

Pe langa spatii de dimensiuni mai mari, oferim spre inchiriere si boxe de dimensiuni mai mici, pentru pastrarea strictului necesar, pentru a economisi spatiu, dar si bani.

Conditiile de depozitare sunt dintre cele mai bune; impachetarea se face in mod profesional, astfel incat pastrarea produselor depozitate sa se faca in cele mai bune conditii, chiar si pentru o perioada mai indelungata de timp.

Daca doriti sa inchiriari spatii depozitare Bucuresti, va stam la dispozitie cu solutii pentru problema dumneavoastra.